Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

Artemisia Annua (Pelinul Dulce) este o planta aromatica care a fost folosita in medicina chinezeasca ca si un remediu puternic impotriva paludismului, boala  facand cele mai mari ravagii de pe planeta. Artemisininul este principiul activ al acestei plante. Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca asocierea sa cu fierul are o eficacitate nemaipomenita impotriva cancerului de plamani si de san.

A nu se confunda Artemisia Annua (Pelinul Dulce) cu urmatoarele plante :

Artemisia dracunculus (tarhonul) : condiment si antispasmodic general.

Artemisia vulgaris (pelinul negru) : recomandat in problemele hormonale precum dismenoreele, amenoreele si tulburarile menopauzei)

Artemisia absinthium  (pelinul alb) : ce gasim in magazine sub forma de ceauri sau capsule, recomandat in problemele digestive si pentru deparazitarea interna.

Revista Stiintele Vietii (SUA) a prezentat un studiu despre artemisinin din cadrul Universitatii din Washington, condus de doctorii Narenda Singh si Henry Lai. S-a putut demonstra ca artemisininul este capabil sa distruga rapid aproape 30% dintre celulele canceroase pulmonare. Insa, combinand-o cu fierul, eradicheaza pana la 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

In plus, consumul al acestei plante n-are niciun impact asupra celulelor pulmonare sanatoase datorita fierului ce se leaga selectiv de tesutul canceros, devenind tinta artemisininului.

Un alt studiu a fost creat pe monstre de tumori mamare canceroase in vitro. Din moment ce aceste celule au o puternica tendinta de a acumula fierul, acesta a fost din nou asociat cu artemisininul. In urma experimentului, s-a obtinut o rata de distrugere a cancerului de 75% dupa numai 8 ore si aproape 100% dupa 24 ore.

De atunci, numeroase experimente au fost conduse pe diferite tipuri de cancer (prostata, intestine) si pana in prezent toate au dovedit ca artemisininul combinat cu fierul distruge selectiv tumorile canceroase. Acest rezultat poztiv a definit artemisininul de catre Dr Len Saput, precum o bomba inteligenta impotriva cancerului.

Sursa: https://www.alternativesante.fr/cancer/l-artemisia-annua-contre-le-palu-et-le-cancer

Artemisinin (artemisinina)

Pelin dulce (artemisia annua)

Pelin dulce si fier

Ceai Artemisia Annua, pelinita, pelin dulce

 

2 Responses to Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

  1. Am comandat acum cateva saptamani de la dumneavoastra Artemisinin pentru catelusa mea ce are cancer mamar. Deja dupa doua luni de tratament a inceput sa se micsoreze tumoarea. Nu-mi vine sa cred ca functioneaza si pentru caini!! Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit acest produs.

  2. Buna ziua, Eu sunt terapeut in terapii alternative si am tratat in jur de 20 de pacienti cu cancer de prostata cu pelinul dulce si fier de la dvs. Cel mai minunat lucru este ca toti se simt bine. Mia mult ca sigur ca daca nu gaseam acest produs unii dintre ei erau astazi morti !
    Multa sanatate la toata lumea si doamne fereste de cancer pe toata lumea.
    Doamne ajuta

Leave a reply