Vitamina B17 (Laetril sau Amigdalina), tratamentul anti-cancer

Vitamina B17, numita si amigdalina sau laetril, este regasita in samburii de caise cu o concentratie de 3%. Dupa unii cercetarori, amigdalina ar putea fi una dintre cele mai eficiente remedii naturale impotriva celulelor canceroase.
Vitamina B17 sub forma de laetril, a fost pentru prima data folosita ca si tratament anti-cancer in Rusia, in mijlocul anilor 1800 si ulterior importata in SUA in anii 20 ai secolului trecut.
Abia prin 1970, laetrilul a capatat popularitate in SUA: peste 70 000 de persoane foloseau aceasta substanta pentru tratarea cancerului.
Compozitia. Rolul sau in organism
Amigdalina este alcatuita din 3 molecule unite: glucoza, benzaldehida si acidul cianhidric. Aceste molecule sunt cunoscute ca avand o actiune asupra celulelor canceroase. Acestea din urma contin de fapt o cantitate importanta din enzima beta-glucozidaza. Aceasta enzima reactioneaza cu vitamina B17 dupa cum urmeaza :
1.      Enzima elibereaza intai din amigdalina moleculele de acid cianhidric si benzaldehida ;
2.      Pe urma, aceste doua molecule vor actiona impreuna cu enzimele pancreatice pentru a distruge celulele canceroase din organism ;
De asemenea, vitamina B17 are si un efect detoxifiant, sustinand sistemul imunitar si putand impiedica numeroase boli.
Astazi, desi nu exista multe studii stiintifice despre acest subiect, terapeutii de medicina alternativa folosesc vitamina B17 pentru intarirea sistemului imunitar, calmarea durerii si scaderea tensiunii arteriale.
In viitor, anticipam ca vitamina B17 ar putea deveni una dintre terapiile naturale anti-cancer recunoscute.
N.B.: la doze mici, acidul cianhidric precum si benzaldehida nu pun nicidecum in pericol celulele sanatoase din organism.
Surse: https://draxe.com/vitamin-b17/

Vitamina B17 – Amigdalina

Vitamina B17 (Laetril, Amigdalina) injectabila (fiole)

 

5 Responses to Vitamina B17 (Laetril sau Amigdalina), tratamentul anti-cancer

  1. Buna ziua, ce imi recomandati pentru mama mea ce are cancer ovarian? Injectiile sau capsulele de vitamina b17? multumesc

  2. Eu folosesc Vitamina B17, capsule, de la Primo Nutrition, pentru catelul meu care are o tumoare destul de mare pe piept.Dupa doua saptamani am constatat ca tumoarea se micsoreaza. Sper ca sa se faca tot mai mica si chiar sa dispara. Vad ca are efect! Ii dau catelului si cate o capsula de pancreatina vegetala de concentratie mare. Poate ca asa il voi salva chiar daca este cam batran…

  3. Eu am evitat chimioterapia datorita amigdalinei si a ceaiului de pelin dulce Primo Nutrition! Multa sanatate si sarbatori fericite va doresc!

  4. Buna ziua,

    Medicul mi-a recomandat pt mama mea care are cancer, vitamina b17 capsule de 500 mg si ma bucur ca v-am gasit, ca amigdalina de 500 mg nu am vazut nicaieri altundeva. Medicul i-a prescris si pancreatina impreuna cu vitamina B17 si licopen ca anticancerigen. Aveti pancreatina caci nu am gasit-o? Multumesc

Leave a reply