Enzime din Plante (Plant Enzymes, Enzime Digestive), 120 capsule, Now
NOW® Plant Enzymes este un amestec de enzime care ajută la susținerea digestiei. Acest enzime din plante ajută la descompunerea grăsimilor, fibrelor, proteinelor și carbohidraților, optimizând astfel disponibilitatea nutrienților din alimentele pe care le consumați. Enzime din Plante de la NOW® include, de asemenea, lactază pentru a sprijini digestia lactatelor pentru persoanele sensibile la lactoză.
Enzime digestive: definiție
Enzimele digestive sunt implicate în procesul de digestie: sunt molecule care sunt responsabile pentru descompunerea alimentelor în fracțiuni mai mici pentru a permite organismului să absoarbă nutrienții de care are nevoie. Prin urmare, enzimele digestive sunt micii lucrători specialiști responsabili de buna noastră digestie.
Care este rolul enzimelor digestive?
Enzimele digestive accelerează reacțiile chimice prin îndeplinirea unor funcții specifice care permit procesului de digestie să se desfășoare în mod corespunzător. Ele acționează imediat ce alimentele sunt prezente în stomacul nostru „ca o foarfecă” care taie alimentele în molecule mai mici și le transformă din starea solidă în starea lichidă pentru cea mai perfectă predigestie posibilă. Deficiența enzimelor digestive este o cauză majoră a disconfortului digestiv și intestinal.
Această acțiune este foarte importantă deoarece împiedică particulele alimentare nedigerate să intre în sistemul nostru digestiv:
Care apoi nu ar putea fi folosite ca nutrienți de către celulele noastre,
Care, dacă moleculele sunt mari, pot rămâne apoi, stagnează, putrezesc și se transformă în toxine care vor intra în circulația sângelui,
Care, dacă moleculele sunt mici, atunci riscă să traverseze peretele intestinal și să fie identificate ca antigeni de către sistemul imunitar, ceea ce va duce apoi la un răspuns inflamator din partea organismului de „luptă împotriva invadatorului”.
Amilază (se găsește în saliva, precum și în sucul pancreatic):
Amilaza este prima enzimă din gură care ajută la prima etapă de descompunere a alimentelor (se numește Amilază salivară). Descompune carbohidrații, amidonurile și zaharurile care sunt prezente în mod natural în toate alimentele vegetale crude (fructe, legume, cereale etc.) pentru a le transforma în glucoză. Glucoza oferă energie organismului.
Proteaza:
Denumita și enzima proteolitica, proteaza are misiunea este de a digera proteinele pentru a le transforma în aminoacizi. Aminoacizii joacă un rol esențial în buna funcționare a organismului (funcție celulară, musculară, nervoasă etc.). Două fructe sunt deosebit de bogate în enzime proteolitice: ananasul, datorită bromelainei, și papaya datorita papainei.
Lipaza:
Rolul Lipazei este de a digera lipidele (toate grăsimile prezente în mod natural în produsele lactate, în special nuci, uleiuri vegetale, ouă și carne) pentru a le transforma în acizi grași. Acizii grasi au rol energetic, structural, antiinflamator si protector (inima, ochi etc.) in organism.
Lipaza este produsă în pancreasul nostru (de unde și numele de enzimă pancreatică) și secretată în intestinul subțire.
Lactaza:
Digeră carbohidrații prezenți în lapte și lactate transformându-i în glucoză și galactoză: două zaharuri simple. Glucoza oferă energie organismului, iar galactoza contribuie la formarea țesuturilor nervoase.
Aceste enzime diferite se completează reciproc pentru a promova o bună digestie generală a proteinelor, lipidelor și carbohidraților. Aceste enzime sunt implicate încă de la începutul procesului de ingerare a alimentelor: de aceea sunt absolut esențiale.
Produs in SUA.
Recenzii
There are no reviews yet