-35%
Now FoodsNow FoodsSuplimente originale de la Now Foods

Vitamina C, 1000 mg, 100 tablete

2 RECENZII

Prețul inițial a fost: 85.00 lei.Prețul curent este: 55.00 lei.

Vitamina C  cu macese, 1000 mg/tableta:

 • Întărește imunitatea
 • previne raceala comuna
 • reduce riscul de boli cronice
 • ajuta la gestionarea hipertensiunii arteriale
 • reduce riscul de boli de inima
 • reduce nivelul de acid uric din sânge
 • ajută la prevenirea deficitului de fier
 • protejează memoria
Producător
Timpul estimat de livrare: 24h-48h

În stoc

Ai nevoie de ajutor? 

Contacteaza-ne!

Nu te descurci să comanzi online? Vrei să te ajutăm? Sună și comandă telefonic

La plata cu Card Online + EasyBox, taxa de transport este doar 12.00 RON

Dacă ați plasat comanda până în ora 12:00, coletul va pleca de la noi in aceeasi zi

Transport gratuit

La comenzi ce depasesc suma de 350 RON, transportul este gratuit.

La plata cu Card Online + EasyBox, taxa de transport este doar 12.00 RON

Dacă ați plasat comanda până în ora 12:00, coletul va pleca de la noi in aceeasi zi

Vitamina C cu Măceșe, 1000 mg/tableta, 100 tablete, Now Foods

vitamina c cu macese 1000 mg tablete now foods

Vitamina C sau acidul ascorbic este o vitamina esentiala, ceea ce inseamna ca organismul tau nu o poate produce.

Cu toate acestea, are multe roluri și a fost legată de beneficii impresionante pentru sănătate.

Este solubila în apă și se găsește în multe fructe și legume, inclusiv portocale, căpșuni, fructe kiwi, ardei gras, broccoli, kale și spanac.

Iată 7 beneficii dovedite științific

1. Poate reduce riscul de boli cronice

Este un antioxidant puternic care poate întări apărarea naturală a corpului.

Antioxidanții sunt molecule care întăresc sistemul imunitar. Ei fac acest lucru prin protejarea celulelor de moleculele dăunătoare numite radicali liberi.

Când se acumulează radicalii liberi, aceștia pot promova o stare cunoscută sub numele de stres oxidativ, care a fost legată de multe boli cronice (sursă).

Studiile arată că un consum mai mare de vit C poate crește nivelul de antioxidanți din sânge cu până la 30%. Acest lucru ajută apărarea naturală a organismului să lupte împotriva inflamației.

2. Poate ajuta la gestionarea hipertensiunii arteriale

Aproximativ o treime dintre adulții americani au hipertensiune arterială.

Hipertensiunea arterială vă expune riscului de boli de inimă, principala cauză de deces la nivel global (sursă).

Studiile au arătat că aceasta vitamina poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale atât la cei cu și fără hipertensiune arterială.

Un studiu pe animale a constatat că administrarea unui supliment bogat in acid ascorbic a ajutat la relaxarea vaselor de sânge care transportă sângele din inimă, ceea ce a ajutat la reducerea nivelului tensiunii arteriale.

Mai mult, o analiză a 29 de studii pe oameni a constatat că administrarea unui supliment de vitamina C a redus tensiunea arterială sistolica (valoarea superioară) cu 3,8 mmHg și tensiunea arterială diastolică (valoarea inferioară) cu 1,5 mmHg, în medie, la adulții sănătoși.

La adulții cu hipertensiune arterială, suplimentele de acid ascorbic au redus tensiunea arterială sistolica cu 4,9 mmHg și tensiunea arterială diastolică cu 1,7 mmHg, în medie.

Deși aceste rezultate sunt promițătoare, nu este clar dacă efectele asupra tensiunii arteriale sunt pe termen lung. Mai mult, persoanele cu hipertensiune arterială nu ar trebui să se bazeze doar pe vitamina C pentru tratament.

3. Poate reduce riscul de boli de inima

Boala de inimă este principala cauză de deces la nivel mondial (sursă).

Mulți factori cresc riscul de boli de inimă, inclusiv hipertensiune arterială, niveluri ridicate de trigliceride sau colesterol LDL (rău) și niveluri scăzute de colesterol HDL (bun).

Vit C poate ajuta la reducerea acestor factori de risc, care pot reduce riscul de boli de inima.

De exemplu, o analiză a 9 studii cu un număr total de 293.172 de participanți a constatat că, după 10 ani, persoanele care au luat zilnic cel puțin 700 mg au avut un risc cu 25% mai mic de boli de inimă decât cei care nu au luat un supliment de vitamina C.

Interesant, o altă analiză a 15 studii a constatat că suplimentarea cu aceasta vitamina a fost legata de un risc mai scăzut de boli de inimă.

Cu toate acestea, oamenii de știință nu erau siguri dacă oamenii care consumau alimente bogate în vit C au urmat și un stil de viață mai sănătos decât cei care au luat un supliment. Astfel, rămâne neclar dacă diferențele s-au datorat acidului ascorbic sau altor aspecte ale dietei lor.

O altă analiză a 13 studii a analizat efectele consumului de cel puțin 500 mg  zilnic asupra factorilor de risc pentru boli de inimă, cum ar fi nivelul colesterolului din sânge și al trigliceridelor.

Analiza a constatat că administrarea unui supliment de vitamina C a redus semnificativ colesterolul LDL (rău) cu aproximativ 7,9 mg/dL și trigliceridele din sânge cu 20,1 mg/dL.

Pe scurt, se pare că luarea sau consumarea a cel puțin 500 mg  zilnic poate reduce riscul de boli de inimă.

vitamina c alcalina

4. Poate reduce nivelul de acid uric din sânge și poate ajuta la prevenirea atacurilor de gută

Guta este un tip de artrită care afectează aproximativ 4% dintre adulți.

Este incredibil de dureroasă și implică inflamarea articulațiilor, în special a degetelor mari de la picioare. Persoanele cu gută experimentează umflături și atacuri bruște și severe de durere.

Simptomele gutei apar atunci când există prea mult acid uric în sânge. Acidul uric este un produs rezidual produs de organism. La niveluri ridicate, se poate cristaliza și se depune în articulații.

Interesant este că mai multe studii au arătat că  poate ajuta la reducerea acidului uric din sânge și, ca urmare, la protejarea împotriva atacurilor de gută.

De exemplu, un studiu care a inclus 1.387 de bărbați a constatat că cei care au consumat cel mai mult vitamina C au avut niveluri semnificativ mai mici de acid uric în sânge decât cei care au consumat cel mai puțin (sursă).

Un alt studiu a urmărit 46.994 de bărbați sănătoși de peste 20 de ani pentru a determina dacă aportul a fost legat de dezvoltarea gutei. S-a descoperit că persoanele care au luat un supliment de vit C au avut un risc de gută cu 44% mai mic.

În plus, o analiză a 13 studii a constatat că administrarea unui supliment de vit C timp de 30 de zile a redus semnificativ acidul uric din sânge, în comparație cu un placebo.

Deși pare să existe o legătură puternică între aportul de acid ascorbic și nivelul acidului uric.

5. Ajută la prevenirea deficitului de fier

Fierul este un nutrient important care are o varietate de funcții în organism. Este esențial pentru producerea globulelor roșii și pentru transportul oxigenului în tot organismul.

Suplimentele de vitamina C pot ajuta la îmbunătățirea absorbției fierului din dietă. Vitamina C ajută la transformarea fierului care este slab absorbit, cum ar fi sursele de fier pe bază de plante, într-o formă care este mai ușor de absorbit.

Acest lucru este util în special pentru persoanele care urmează o dietă fără carne, deoarece carnea este o sursă majoră de fier.

De fapt, pur și simplu consumarea a 100 mg de vitamina C poate îmbunătăți absorbția fierului cu 67% (sursa).

Ca rezultat, vitamina C poate ajuta la reducerea riscului de anemie în rândul persoanelor predispuse la deficit de fier.

Într-un studiu, 65 de copii cu anemie ușoară prin deficit de fier au primit un supliment de vitamina C. Cercetătorii au descoperit că suplimentul singur a ajutat la controlul anemia lor.

Dacă aveți un nivel scăzut de fier, consumul mai multor alimente bogate în vitamina C sau luarea unui supliment de vitamina C vă poate ajuta să vă îmbunătățiți nivelul de fier din sânge.

6. Întărește imunitatea

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii iau suplimente de vitamina C este creșterea imunității, deoarece vitamina C este implicată în multe părți ale sistemului imunitar.

În primul rând, vitamina C ajută la încurajarea producției de globule albe cunoscute sub numele de limfocite și fagocite, care ajută la protejarea organismului împotriva infecțiilor (sursa).

În al doilea rând, vitamina C ajută aceste celule albe din sânge să funcționeze mai eficient, protejându-le în același timp de daunele cauzate de molecule potențial dăunătoare, cum ar fi radicalii liberi.

În al treilea rând, vitamina C este o parte esențială a sistemului de apărare al pielii. Este transportat activ în piele, unde poate acționa ca un antioxidant și poate ajuta la întărirea barierelor pielii.

Studiile au arătat, de asemenea, că administrarea de vitamina C poate scurta timpul de vindecare a rănilor.

În plus, nivelurile scăzute de vitamina C au fost legate de rezultate precare în sănătate.

De exemplu, persoanele care suferă de pneumonie tind să aibă niveluri mai scăzute de vitamina C, iar suplimentele de vitamina C s-a dovedit că scurtează timpul de recuperare.

7. Protejează memoria

Demența este un termen larg folosit pentru a descrie simptomele de gândire și memorie deficitară.

Afectează peste 35 de milioane de oameni din întreaga lume și apare de obicei în rândul adulților în vârstă.

Studiile sugerează că stresul oxidativ și inflamația din apropierea creierului, coloanei vertebrale și nervilor (cunoscute în totalitate ca sistemul nervos central) pot crește riscul de demență (sursa).

Vitamina C este un antioxidant puternic. Nivelurile scăzute ale acestei vitamine au fost legate de o capacitate afectată de a gândi și de a-ți aminti.

Mai mult, mai multe studii au arătat că persoanele cu demență pot avea niveluri mai scăzute de vitamina C în sânge.

În plus, s-a demonstrat că aportul ridicat de vitamina C din alimente sau suplimente are un efect protector asupra gândirii și memoriei pe măsură ce îmbătrânești.

Suplimentele de vitamina C pot ajuta împotriva unor afecțiuni precum demența dacă nu obțineți suficientă vitamina C din dieta dumneavoastră.

Alte beneficii pentru vitamina C:

 • Previne raceala comuna
 • Reduce riscul de cancer
 • Protejează împotriva bolilor oculare
 • Poate trata toxicitatea plumbului

Vitamina C este o vitamina solubila in apa care trebuie obtinuta din alimentatie sau suplimente.

A fost asociat cu multe beneficii impresionante pentru sănătate, cum ar fi creșterea nivelului de antioxidanți, scăderea tensiunii arteriale, protejarea împotriva atacurilor de gută, îmbunătățirea absorbției fierului, creșterea imunității și reducerea riscului de boli de inimă și demență.

Suplimentele de vitamina C sunt o modalitate excelentă și simplă de a-ți crește aportul de vitamina C dacă te străduiești să obții suficient din dietă.


Produs in SUA.

Compozitie per tableta:

 • Vitamina C (sub formă de acid ascorbic) - 1 g (1.000 mg)
 • Pudră de măceșe (Rosa canina) (Fructe) - 25 mg
 • Complex de bioflavonoide citrice - 25 mg
 • Alte ingrediente: celuloză microcristalină, acoperire vegetariană și stearat de magneziu (sursă vegetală).
 • Nu este fabricat cu ingrediente de grâu, gluten, soia, lapte, ouă, pește, crustacee sau nuci. Produs într-o unitate GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

Mod de administrare: 

 • Luați 1 tabletă pe zi.
 • Atenție: numai pentru adulți. Consultați medicul dacă sunteți însărcinată/alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune medicală. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • În acest produs pot apărea variații naturale de culoare.
 • Fabricat și testat de calitate în SUA cu ingrediente din surse globale
 • A se pastra la loc racoros si uscat dupa deschidere.

2 recenzii pentru Vitamina C, 1000 mg, 100 tablete

 1. Constantin Stoican (Cumpărător verificat)

  (0) (0)
 2. Camelia A. (Cumpărător verificat)

  (0) (0)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*Responsabilitate:

În timp ce încercăm să ne asigurăm că informațiile despre produs sunt corecte, uneori producătorii își pot modifica listele de ingrediente. Ambalajul și materialele reale ale produselor pot conține mai multe și/sau informații diferite decât cele afișate pe site-ul nostru web. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru web și să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau a consuma un produs. Pentru informații suplimentare despre un produs, vă rugăm să contactați producătorul. Conținutul și informațiile de pe acest site au scop de referință și nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile date de un medic, farmacist sau alt profesionist autorizat din domeniul sănătății. Nu trebuie să utilizați aceste informații ca autodiagnostic sau pentru tratarea unei probleme de sănătate sau a unei boli. Contactați imediat medicul dvs. dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile referitoare la suplimentele alimentare nu au fost evaluate de Herbacom.ro și nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Veți primi un email când produsul revine în stoc.