-16%
Ultimele bucăți
Doctor's BestDoctor's BestSuplimente originale de la Doctor\'s Best

Artemisinin, 100 mg, 90 capsule, Doctor’s Best

2 RECENZII

Prețul inițial a fost: 249.00 lei.Prețul curent este: 209.00 lei.

Artemisinina (Extract Pelin Dulce) Doctor’s Best:

 • ajută la distrugerea celulele canceroase
 • antiproliferativ (crește activitatea celulelor NK – natural ucigașe cu pâna la 400%, activează macrofagele)
 • complementar în terapiile antitumorale
 • oprește creșterea tumorilor
 • declanșează apoptoza celulelor canceroase
 • activează celulele dendritice care modulează răspunsul imunitar primar
Producător
Doctor's Best
Timpul estimat de livrare: 24h-48h

Doar 3 rămase în stoc - Cumpărați astăzi!

Ai nevoie de ajutor? 

Contacteaza-ne!

Nu te descurci să comanzi online? Vrei să te ajutăm? Sună și comandă telefonic

La plata cu Card Online + EasyBox, taxa de transport este doar 12.00 RON

Dacă ați plasat comanda până în ora 12:00, coletul va pleca de la noi in aceeasi zi

Transport gratuit

La comenzi ce depasesc suma de 350 RON, transportul este gratuit.

La plata cu Card Online + EasyBox, taxa de transport este doar 12.00 RON

Dacă ați plasat comanda până în ora 12:00, coletul va pleca de la noi in aceeasi zi

Artemisinin Doctor’s Best – Artemisia Annua – puternic antitumoral, antifungic, antimicrobian

doctors best artemisinina capsule 200 mg

Doctor’s Best Artemisinin conține Artemisinin sau Ching-hao-su de înaltă calitate, un extract din planta tradițională chinezească Artemisia annua (pelin dulce) sau Ching-hao.

Frunzele dulci de pelin au fost consumate de-a lungul mai multor secole pentru promovarea sănătății generale. Extractul de Artemisinin este folosit de câteva decenii.

Doctor’s Best Artemisinin este fabricat în SUA cu Artemisinin de calitate farmaceutică pentru a asigura o potență ridicată.

Artemisia Annua are în compoziția ei vitaminele B6 si C, absint, acid malic și clorofilă, având un efect tonic digestiv, antiseptic, antiinfecțios, antitumoral, antidiareic, antiinflamator (este indicat la reducerea febrei).

Este recomandat pentru:

 • cancer
 • eliminarea paraziților intestinali (Giardoza, Oxiuraza, Ascaridioza, Teniaza, Chist Hidatic)
 • artrită
 • dureri articulare
 • indigestie
 • astm
 • probleme dermatologice
 • candida
 • tuse
 • migrene
 • digestie dificilă
 • gastrită hipo-acidă
 • senzație de greață sau deranjamente stomacale frecvente

Pelinul este considerat cel mai puternic atunci când este vorba de stimularea activității stomacului și a digestiei.

Artemisininul este o substanta prezenta in pelinul dulce (Artemisia annua) care prezinta proprietati antitumorale confirmate de cercetarile din ultima vreme.

Artemisinina se obține din planta Artemisia annua, sau pelin dulce, o plantă erbacee folosită în medicina chineză de milenii pentru capacitatea sa de a elimina paraziții, virusurile și bacteriile.

Principiul său activ, artemisinina, a fost identificat la începutul anilor 1970 și a devenit rapid compusul cheie în medicamentele utilizate în prezent pentru tratarea malariei.

Subliniate mai recent, beneficiile anti-cancer, antiinflamatorii și imunomodulatoare ale artemisininei atrag un interes puternic în rândul comunității științifice.

Conform cercetarilor, ca remediu impotriva cancerului, pelinul dulce se ia cu FIER.

Ce este exact pelinul dulce și principiul său activ artemisinina?

O plantă crucială în farmacopeea Orientului Îndepărtat Pelinul dulce, sau pentru a-i da numele latin și chinezesc, Artemisia annua și qing hao, este o plantă glabră și foarte aromată care aparține familiei mari Asteraceae.

Originar din Asia (înainte de a se răspândi în Europa și Africa), a fost o componentă importantă a plantelor chineze de mai bine de 2000 de ani.

În mod tradițional, era consumat sub formă de decoct, pentru a trata febra și infecțiile parazitare și, în special, pentru a depăși malaria.

Redescoperirea pelinului dulce a avut un impact semnificativ în limitarea răspândirii acestei boli tropicale extrem de periculoase, care este cauzată de un parazit care intră în sânge de la o mușcătură de țânțar.

Este interesant de observat că această identificare a artemisininei a avut loc de fapt… în apogeul războiului din Vietnam.

Premiul Nobel acordat pentru descoperirea artemisininei

Rândurile armatei nord-vietnameze erau devastate de malarie și au cerut ajutor Chinei lui Mao Zedong.

În martie 1972, inspirată de medicina tradițională chineză, profesorul chinez Tu Youyou, a repus virtuțile Artemisia annua în lumina reflectoarelor când a reușit să-și izoleze principiul activ: artemisinina.

Din aceasta a ieșit un remediu eficient pentru malarie. În zilele noastre, cel mai utilizat tratament pentru această boală este încă produs folosind această substanță sau derivații ei.

Descoperirea sa a adus profesorului Tu Youyou premiul Nobel pentru medicină în 2015.

Cum acţionează această lactonă în organism?

Să ne întoarcem acum la natura și acțiunea artemisininei. Această moleculă este de fapt o lactonă sesquiterpenă care are o grupare funcțională cu doi atomi de oxigen.

Ele sunt legate printr-o punte de peroxid, căreia i se pare că i se atribuie proprietățile sale anti-malaria.

Se crede că această punte acționează prin blocarea enzimei care asigură că parazitul este furnizat cu calciu, împiedicând astfel creșterea acestuia în organism.

Un alt mecanism de acțiune poate consta în capacitatea sa de a genera radicali liberi în prezența fierului, un oligoelement abundent atât în ​​paraziți, cât și în celulele canceroase.

Odată diseminați, se pare că radicalii liberi elimină paraziții făcându-le membranele celulare să explodeze.

Care sunt beneficiile oferite de suplimentul Artemisinin?

Ridicarea unei bariere împotriva infecțiilor parazitare

Zi de zi, corpul tău se confruntă cu valuri de agenți infecțioși (bacterii, viruși, paraziți…) toți care încearcă să intre în sistemul tău și să se stabilească, provocând tot felul de boli.

Artemisinina acționează pentru a optimiza funcționarea sistemului imunitar și pentru a crește rezistența la aceste multiple atacuri externe.

De fapt, artemisinina face mai mult decât să oprească Plasmodium, parazitul responsabil de malarie: combate multe alte potențiale infecții.

În special, este recunoscut pentru tratarea schistosomiazei, cunoscută și sub numele de bilharzia, o boală endemică cauzată de viermi paraziți hematofagi numiți schistozomi.

Un studiu a arătat că administrarea de medicamente pe bază de artemisinină a redus numărul acestor viermi, prezența ouălor și fertilitatea parazitului în organism. (sursa)

Artemisinina are, de asemenea, un efect semnificativ împotriva helminților, termenul pentru paraziții asemănătoare viermilor, dintre care cel mai cunoscut este tenia.

Știați că 1,5 miliarde de oameni sunt infectați cu helminți transmisi prin sol la nivel global?

Un studiu din 2018 a confirmat că „artemisinina (ART) și derivații săi sunt medicamente potențial eficiente pentru tratarea diferitelor boli helmintice importante pentru sănătatea publică”.

Studiul a fost realizat pe o gamă largă de paraziti.

Creșterea capacității organismului de a rezista bacteriilor

Pe lângă faptul că constituie o barieră împotriva unui număr mare de paraziți, artemisinina a demonstrat și o capacitate impresionantă de a lupta împotriva infecțiilor bacteriene.

Să luăm exemplul unei boli bacteriene binecunoscute: boala Lyme, cunoscută și sub numele de borrelioză Lyme.

Transmisă prin mușcătura de la o căpușă contaminată, de obicei în timpul unei plimbări într-o pădure, boala Lyme poate provoca durere și febră, precum și probleme neurologice, respiratorii și oculare.

Un studiu din 2016 a arătat că administrarea de antimalarice precum artemisinina a produs rezultate mai bune decât antibioticele utilizate în prezent pentru a trata boala Lyme. (sursa)

Un studiu realizat de profesorul Yesha Patel și echipa sa a evidențiat faptul că această substanță activă a fost capabilă să combată și o altă boală bacteriană cunoscută, tuberculoza.

Testată în cultură in vitro, s-a demonstrat că artemisinina acționează sinergic cu rifampicina, izoniazida și etambutolul împotriva bacililor Mycobacterium bovis și Mycobacterium tuberculosis H37Ra.

Prin creșterea nivelului de peroxid din celulele tratate, artemisinina a făcut ca membranele bacteriilor atacatoare să se dezintegreze, reducând semnificativ numărul acestora.

Stimularea sistemului imunitar împotriva virușilor

De asemenea, este semnificativ faptul că acest principiu activ s-a dovedit a fi eficient în lupta împotriva virușilor.

Într-un studiu din noiembrie 2018, cercetătorul german Thomas Effert a observat că există dovezi bune in vitro ale efectelor pozitive ale artemisininei și derivaților săi împotriva anumitor virusuri ADN, și anume:

 • Virusul herpes uman tip 6 (HHV-6)
 • Virusul herpes simplex (HSV-1 și HSV2)
 • Virusul Epstein-Barr (EBV).
 • Virusul hepatitei B (VHB)
 • Citomegalovirus (CMV)

Artemisinina sprijină lupta organismului împotriva propriilor celule corupte

În ceea ce privește curățarea organismului, Artemisinina nu numai că te protejează de agenții externi: acest supliment nutritiv de înaltă calitate ajută și la scăderea propriilor celule corupte.

Care este mecanismul implicat aici? După cum am menționat anterior, se pare că artemisinina generează în mod natural radicali liberi care distrug celulele bolnave și le împiedică să se înmulțească.

Aceasta are avantajul de a fi o acțiune specifică, care nu afectează celulele sănătoase.

O serie de studii științifice au confirmat efectele artemisininei asupra celulelor canceroase și a tumorilor:

Un studiu din 2017 a demonstrat că artemisinina oferă proprietăți puternice împotriva cancerului.

Un studiu din același an a confirmat că această substanță a inhibat proliferarea celulelor canceroase în vezica biliară.

Un alt studiu a constatat că artemisinina și derivații săi au fost capabili să suprime semnalizarea TGF-β in vivo, care neutralizează fibroblastele asociate cu cancerul și declanșează inhibarea metastazelor în cancerul de sân 

În ceea ce privește cancerul pulmonar, s-a demonstrat că artemisinina suprimă progresul tumorilor pulmonare prin inhibarea căii Wnt/β-cateninei.

Alte studii au evidențiat efecte citotoxice împotriva unei game largi de cancere, in vitro și in vivo.

De asemenea, trebuie menționate studii suplimentare care au identificat toate modalitățile prin care artemisinina elimină tumorile:

 • descompunerea ADN-ului celulelor canceroase, inducerea apoptozei, autofagiei, necroptozei, oncozei, inhibarea ciclului celular în faza G0/G1, inhibarea angiogenezei.

Acțiunea antiinflamatoare și imunomodulatoare a artemisininei

Un studiu din 2015 a raportat că artemisinina „are puternice proprietăți antiinflamatorii și de reglare imună”, care îi pot echilibra caracterul imunostimulant. 

Un alt studiu a arătat că artemisinina exercită un efect pozitiv asupra neuroinflamației:

 • reglarea procesului inflamator din sistemul nervos central, eliminarea inflamației sistemice, ameliorarea inflamației intestinale…

Potrivit cercetătorului Ives Charlie-Silva, artemisinina „este capabilă să moduleze răspunsul imun prin reglarea proliferării celulare și eliberarea de citokine”.

Principiul activ din pelinul dulce ajută astfel la calmarea răspunsurilor autoimune excesive.

Ce conține suplimentul Artemisinin?

Formulat pentru a acționa ca un scut biologic împotriva infecțiilor, suplimentul nutrițional Artemisinin conține doar ingrediente naturale.

Ingredientul său principal, artemisinina, este obținut din părțile aeriene ale Artemisia annua.

Cunoscută și sub denumirea de pelin dulce, această plantă a fost folosită pe scară largă în medicina tradițională chineză, precum și foarte populară în Europa, încă din Antichitate

Era recunoscută pentru capacitatea sa de a întări organismul, a ameliora problemele digestive și perioadele dureroase și acționează ca un tratament de deparazitare.

Cum ar trebui să luați capsulele de Artemisinin?

Nu poate fi mai simplu: luați doar două capsule pe zi. Este distribuită în tot corpul și creierul foarte rapid.

De asemenea, este foarte bine tolerat de organism atâta timp cât respectați doza recomandată.

Amintiți-vă, totuși, este întotdeauna recomandabil să vă consultați medicul înainte de a începe un curs de suplimente alimentare.

De asemenea, evitați să luați artemisinină în timpul sarcinii.

Pentru a obține beneficiile maxime de la suplimentarea cu Artemisinin, ar trebui să încercați, de asemenea:

 • Faceți exerciții fizice regulate, deoarece reduce riscul de infecție și facilitează vindecarea.
 • Ai grijă de microbiota ta intestinală, care joacă un rol cheie în apărarea ta, luând probiotice (cum ar fi Probiotic ActiBio) .
 • Îmbunătățiți calitatea somnului pentru a vă reduce susceptibilitatea la infecții și pentru a reduce inflamația.
 • Reduceți nivelul de stres, deoarece producția excesivă și prelungită de cortizol, hormonul stresului, joacă un rol în slăbirea apărării dumneavoastră naturale.
 • Și completați cu magneziu (gasiti aici -> Magneziu) pentru a reduce oboseala și, din nou, pentru a vă stimula imunitatea.

NOTA: Majoritatea suplimentilor de fier contin substante chimice cu potential cancerigen (coloranti, arome, conservanti, etc).

Suplimentul de fier pe care il gasiti aici este natural, fara aceste substante.


Recomandam de citit si articolele:

Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

Artemisinin şi cancerul-studii şi cercetări

Compozitie pe capsula:

 • Artemisinina din pelin dulce (Artemisia annua) - 100 mg
 • Alte ingrediente: Celuloză microcristalină, hipromeloză (capsula vegetariană), stearat de magneziu (sursă vegetală).

Administrare:

 • Utilizare recomandată: Luați 2 capsule pe zi, cu sau fără alimente, sau conform recomandărilor unui medic informat nutrițional.
 • Avertizări: A se pastra intr-un loc racoros si uscat.

2 recenzii pentru Artemisinin, 100 mg, 90 capsule, Doctor’s Best

 1. RALUCA P. (Cumpărător verificat)

  FOATRE BUN

  (0) (0)
 2. Herbacom (store manager)

  Multumim pentru interes, produsul v-a reveni pe stoc saptamana aceasta. Sanatate !

 3. Angela Botoc

  Foarte bun produsul ! Sper sa mai aduceti pe stoc cat de repede, nu mi-am comandat din timp

  (0) (0)
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*Responsabilitate:

În timp ce încercăm să ne asigurăm că informațiile despre produs sunt corecte, uneori producătorii își pot modifica listele de ingrediente. Ambalajul și materialele reale ale produselor pot conține mai multe și/sau informații diferite decât cele afișate pe site-ul nostru web. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru web și să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile înainte de a utiliza sau a consuma un produs. Pentru informații suplimentare despre un produs, vă rugăm să contactați producătorul. Conținutul și informațiile de pe acest site au scop de referință și nu sunt destinate să înlocuiască sfaturile date de un medic, farmacist sau alt profesionist autorizat din domeniul sănătății. Nu trebuie să utilizați aceste informații ca autodiagnostic sau pentru tratarea unei probleme de sănătate sau a unei boli. Contactați imediat medicul dvs. dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile referitoare la suplimentele alimentare nu au fost evaluate de Herbacom.ro și nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Veți primi un email când produsul revine în stoc.