Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

pelinul dulce

Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

Artemisia Annua (Pelinul Dulce) este o planta aromatica folosita in medicina chinezeasca ca si un remediu puternic impotriva malariei. Artemisininul este substanta activa ce se regaseste in pelinul dulce. Oamenii de stiinta au descoperit faptul ca asocierea artemisininului cu fierul mareste in mod remarcabil eficacitatea acestuia impotriva cancerului pulmonar si de san.

A nu se confunda Artemisia Annua (Pelinul Dulce) cu urmatoarele plante :

 • Artemisia dracunculus (tarhonul) : condiment si antispasmodic.
 • Artemisia vulgaris (pelinul negru) : recomandat pentru problemele hormonale precum dismenoreele, amenoreele si tulburarile menopauzei.
 • Artemisia absinthium (pelinul alb) : il gasim pe piata sub forma de ceaiuri sau capsule, recomandat la problemele digestive si pentru deparazitarea interna.

Cum pelinul dulce actioneaza

Revista Life Sciences (SUA) a prezentat un studiu despre artemisinin intocmit de catre Universitatea din Washington, condus de doctorii Narenda Singh si Henry Lai. Studiul respectiv a demonstrat ca artemisininul are capacitatea de a distruge rapid aproape 30% din celulele canceroase pulmonare. Insa, administrandu-l impreuna cu fier, eradicheaza pana la 98% din celulele canceroase in doar 16 ore.

In plus, consumul de pelin dulce nu are nici un impact asupra celulelor pulmonare sanatoase datorita fierului ce se leaga selectiv numai de tesutul canceros, devenind astfel tinta artemisininului.

Pelinul dulce si tumorile mamare

Un alt studiu a fost realizat pe mostre de tumori mamare canceroase in vitro. Din momentul in care aceste celule canceroase au absorbit fierul, artemisininul a inceput sa actioneze ca si un magnet doar asupra acestora. In urma experimentului, s-a observat o rata de neutralizare a cancerului de 75% dupa numai 8 ore de tratament si mai pe urma de aproape 100% dupa 24 ore de tratament.

De la momentul finalizarii acestor cercetari, numeroase experimente noi de acest tip au fost facute pe alte tipuri de celule canceroase (prostata, intestine) si pana acum toate au dovedit ca artemisininul insotit de fier distruge selectiv tumorile canceroase. Aceste rezultate extraordinare au facut ca artemisininul sa caracterizat de catre Dr. Len Saput drept “o bomba inteligenta impotriva cancerului”.

Sursa: https://www.alternativesante.fr/cancer/l-artemisia-annua-contre-le-palu-et-le-cancer

10 comentarii la “Pelinul Dulce (Artemisia Annua) distruge 98% din celulele canceroase in doar 16 ore

 1. Buna ziua. Depinde de la ce firma ati luat acest ceai. Doar ceaiul nostru de pelin dulce contine adevarata planta, multe contin pelin alb (nu are legatura cu pelinul dulce) sau contin mai degraba tupini decat frunze. Se poate lua fier, o capsula pe zi. Multa sanatate! Echipa herbacom

 2. Buna ziua, in caz de suspect de cancer la iris poate sa fie folositor? In casa am planta și nu stiu cum sa o asum (am început sa beau ceai).As mai dori sa ca intreb dacă trebuie asumat in acelas timp și fier sau nu.

 3. Buna ziua. Da, este bun. Combate multe tipuri de tumori. Multa sanatate! Echipa herbacom

 4. Buna ziua. Este dar trebuie luat impreuna cu Graviola sau B17, vitamina D3 5000 UI si super pancreatina.

 5. Am comandat acum cateva saptamani de la dumneavoastra Artemisinin pentru catelusa mea ce are cancer mamar. Deja dupa doua luni de tratament a inceput sa se micsoreze tumoarea. Nu-mi vine sa cred ca functioneaza si pentru caini!! Multumesc lui Dumnezeu ca am gasit acest produs.

 6. Buna ziua, Eu sunt terapeut in terapii alternative si am tratat in jur de 20 de pacienti cu cancer de prostata cu pelinul dulce si fier de la dvs. Cel mai minunat lucru este ca toti se simt bine. Mia mult ca sigur ca daca nu gaseam acest produs unii dintre ei erau astazi morti !
  Multa sanatate la toata lumea si doamne fereste de cancer pe toata lumea.
  Doamne ajuta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Veți primi un email când produsul revine în stoc.
Call Now Button