Intrebari frecvente

În cazul în care v-aţi creat un cont de client, aveţi posibilitatea de a urmări online stadiul comenzilor şi toate informaţiile referitoare la acestea. Sfat: alegeţi întotdeauna varianta de înregistrare!

La Herbacom nu există o valoare minimă de comandă.

Împărtășiți-vă opinia cu ceilalți utilizatori: accesaţi pagina cu detaliile produsului, dați clic pe „Spune-ti parerea” sau “Recenzii” și scrieţi părerea dumneavostră. Pentru evaluare nu este necesar să aveţi un cont de client.

Nu, comenzile se pot expedia doar la adrese de livrare și de facturare de pe teritoriul României.

Pentru a putea efectua o comandă în magazinul online Herbacom, browserul trebuie setat în așa mod încât să permită scrierea așa-numitelor module cookie pe calculatorul dumneavoastră. Modulele cookie sunt mici fișiere text salvate de pagina noastră web pe calculatorul dumneavoastră, care ne ajută să vă recunoaștem la următoarele accesări.

15 RON pentru orice comanda, oriunde in Romania.

Desigur, puteți solicita livrarea comenzii și la o altă adresă, fără probleme! Termenul limită de modificare este reprezentat de momentul procesării plăţii.

Intre 1 si 3 zile lucratoare. Depinde si de distanta parcursa de firma de curierat.

Cu ce te putem ajuta?

Multumim ca ne-ati vizitat. Ne face placere sa va ajutam cu informatii despre produsele vandute pe Herbacom. Lasati un mesaj si vom reveni cu un raspuns cat mai curand posibil.

    Intreaba specialistul